Waterrecreatie


vrijetijd.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Waterrecreatie
Alle Jachthavens In Nederland
Alle Jachthavens In Nederland
http://www.allejachthavens.nl

Botenverhuur Friesland
Verhuur van motorboten en motorkruisers vanuit koudum en giethoorn. bekend vanwege de zogenaamde narrow boats en houseboats. nu ook verhuur flark!
http://www.friesland-boating.nl

Forellen Vissen - Heioord
Gezellig een dagjeuit bij ons forellenvisvijvers met vissen op forel eventueel met barbecue, warm of koud buffet, wandelen, fietsen, terras
http://www.heioord.com

Gjs Botenverhuur
Gjs jachtcharter, verhuur vanuit grou in friesland luxe motorjachten voor een vaarvakantie op de friese meren, het ijsselmeer en de overijselse plassen. grou ligt in het hart van het friese merengebied.
http://www.gjs-charter.nl

Jokerboat
Jokerboat
http://www.jokerboat.nl

Lemsteraak Brave Hendrik
Lemsteraken te huur! huur een platbodem / lemsteraak of noordzeeschokker van sailcharter brave hendrik in friesland/nederland! traditionele zeilschepen voor 2-12 personen, zeilen op het ijsselmeer en de waddenzee.
http://www.lemsteraak-bravehendrik.nl

Rederij Keur Zwolle
Varend feestvieren, zakelijke bijeenkomsten, toeristische dagtochten, evenementen per boot. de luxe partyschepen van rederij keur bieden u dè ideale accomodatie.
http://www.rederijkeur.nl

Varen Op Het Veerse Meer
Internet service provider uit zeeland. maar ook regioportal met o.a. het zeelandnet prikbord, het weer, spelletjes, communities, foto-site en video.
http://www.zeelandnet.nl

Zeilboot Huren
welkom bij de zeilvakantie en flottieljezeilen specialist tip top sailing. u kunt bij ons leren zeilen in griekenland en zeilvakanties zoals flottielje zeilen, zeilboot of zeiljacht huren, zeiljachtverhuur, zelf zeilen in corfu en lefkas of meezeilen in zeeland, de middellandse zee, turkije, kroatië, italië, engeland, frankrijk. tevens verzorgen wij een zeilcursus flottielje zeilen en zeezeilen op onze zeilschool in willemstad en griekenland. kies voor de officiële cwo zeillessen of een zeilcursus op maat. bezoek onze site voor uitgebreide informatie.
http://www.tiptopsailing.nl

Gerelateerd
 • Agenda Roze Activiteiten Amstelring
  Het Amsterdamse zorgcentrum De Rietvinck organiseert maandelijks de Roze Filmclub en Café Rosé. Het Café is een grootschalige inloop activiteit en vindt el
 • Londen heeft speciale Pride-bus
  Misschien een leuk idee voor Amsterdam, waar de Canal Parade haar 20e editie beleeft: Londen heeft dit jaar een speciale Pride-bus. De dubbeldekker is met
 • Gaycafé Lollipop Tilburg heropent
  Het gaycafé Lollipop in Tilburg gaat weer open. Eind vorig jaar sloot de homotent haar deuren, maar in april opent de kroeg weer. De voormalige eigenaren z
 • 'We kriehen sturm!': NK Tegenwindfietsen van start
  ANWB - ?We kriehen sturm!?: NK Tegenwindfietsen van start
 • Nederlanders hebben de meest relaxte werkweken
  Je geliefde klaagt dat je je werkmail zit je checken, je baas zeurt dat je eerder weg moet om je kind van de crèche te halen. De balans tussen werk en privé lijkt een eeuwig worstelpunt. Maar de werknemers zélf hebben geen recht van spreken: in vergelijking met andere welvarende landen hebben Nederlanders het het makkelijkst.

 • Privacybeleid